Arava aromaterapevtska pena za mačke in mačje mladiče

Arava aromaterapevtska pena za mačke in mačje mladiče

Pena, obogatena z blatom in solmi Mrtvega morja!

Arava aromaterapevtska pena je primerna za nego mačk in mačjih mladičkov z dermatološkimi težavami, infekcijami in vnetji kože. Edinstvena formula, sestavljena iz učinkovitih protibakterijskih in protiglivičnih rastlinskih olj ter izvlečkov rastlin. Pena, obogatena z blatom in solmi Mrtvega morja, se uporablja pri dermatoloških stanjih, povezanih z infekcijami, hot spoti in kot prva pomoč pri praskah in odrgninah.

 

Področja:

Opis

Arava aromaterapevtska pena je primerna za nego mačk in mačjih mladičkov z dermatološkimi težavami, infekcijami in vnetji kože. Edinstvena formula, sestavljena iz učinkovitih protibakterijskih in proti glivičnih rastlinskih olj ter izvlečkov rastlin.  Pena, obogatena z blatom in solmi Mrtvega morja, se uporablja pri dermatoloških stanjih, povezanih z infekcijami, hot spoti in kot prva pomoč pri praskah in odrgninah.

  • Terapevtski učinek
  • Dlako zmehča
  • Ohrani naravna olja
  • Brez izpiranja

NAVODILA ZA UPORABO

Na dlan iztisnite večjo količino pene in jo nežno vtrite v kožuh, pri tem se izogibajte stiku z očmi. Nastalo peno pustite delovati 10 minut, nato jo obrišite z vlažno krpo. Postopek ponavljajte po potrebi. Za dosego najboljšega rezultata je postopek priporočljivo nadaljevati z uporabo Therapy Black Mud – terapevtskih blatom Mrtvega morja.

SESTAVINE

Visoka koncentracija 27 aktivnih rastlinskih sestavin: golostebelni sladki koren, olje slezenovca, olje navadnega rmana, olje navadnega komarčka, olje koprive, žajbljevo olje, olje navadnega repinca, izvleček aloe vere, olje jojobe, olje čajevca, olje vrtnega ognjiča, divji majaron, olje navadnega ovsa, laneno olje, olje benzoina, olje navadnega rakitovca, olje borage, olje granatnega jabolka, svetlinovo olje, arganovo olje,olje kamilice, rožmarinovo olje, kelp, reisi, izvleček šitake gob, izvleček maitake gob, blato in soli Mrtvega morja.