Arava zeliščni negovalni šampon

Arava zeliščni negovalni šampon

Zeliščni negovalni šampon je obogaten s skrbno izbranimi botaničnimi olji in izvlečki za zdravo kožo in dlako, ki ohranjajo naravna varovalna olja kožuha. Po uporabi je dlaka svetleča, bujna, navlažena in zelo prijetno diši.

Nežno očisti dlako brez odstranjevanja naravnih olj, hkrati pa odstrani odvečno dlako, kar zmanjša izpadanje dlake.

Področja: Primerno za:

Opis

Nežno očisti dlako brez odstranjevanja naravnih olj, hkrati pa odstrani odvečno dlako, kar zmanjša izpadanje dlake.

Po uporabi je dlaka svetleča, naravno bujna in brez ostankov odmrle kože. Izjemno nežen šampon brez škodljivih kemikalij ne draži kože in oči.

  • Za zdravo in močno dlako
  • Ohrani naravna olja dlake
  • Dlako naredi bujno, mehko in navlaženo
  • Vsebuje 14 naravnih aktivnih učinkovin

NAVODILA ZA UPORABO

Dlako navlažite z mlačno vodo in šampon nanesite po celem telesu. Previdno ga vtrite tudi okoli glave in vratu, a se pri tem izognite očem in uhljem. Za globinsko čiščenje, odstranitev neprijetnih vonjav in  balzamiranje pustite šampon delovati 5 do 10 minut. Dlako dobro sperite s toplo vodo in jo osušite z brisačo. Postopek lahko ponavljate po potrebi.

SESTAVINE

Voda, natrijev lavril sulfat, kokamidopropil betain, kokamid DEA, PEG-150 distearat, PEG-40 hidrogenirano olje ricinusa, cetrimonijev klorid, sol Mrtvega morja, olje shea, olje navadne pšenice, olje makadamije, olje kokosa, olje navadnega mandlja, olje grozdnih pešk, olje avokada, sezamovo olje, aroma, rokonsal ks4 in dinatrijeva EDTA.