Plašč SPIRIT 2.0

Plašč SPIRIT 2.0

Plašč za sušenje psov Spirit 2.0 je vodo odbojni plašč, ki je idealen za aktivnega psa in posebej priljubljena izbira za lovskega psa.

Področja:

Opis

Plašč za sušenje psov Spirit 2.0 je vodo odbojni plašč, ki je idealen za aktivnega psa in posebej priljubljena izbira za lovskega psa. Plašč za sušenje združuje visoko sposobnost sušenja in trpežne materiale, ki ščitijo psa in vam pomagajo zagotoviti, da vašega najboljšega prijatelja domov pripeljete suhega in varnega pred treningom ali lovom. Zmanjšuje vonj in je kot nalašč za vožnjo domov. Lahko se pere v stroju na nežnem programu.

Plašč Spirit je najhitrejši način sušenja psov, medtem ko tečejo, se igrajo ali počivajo. Uporabljamo ga po deževnem vremenu, vodnih treningih, plavanju ali kopanju. Odlikuje ga edinstvena super vpojna tehnologija tkanine Siccaro Wet2Dry®, ki absorbira vodo in zmanjša vonj po mokrem psu. Medtem ko hitro posuši psa, obenem zadržuje tudi umazanijo, zato bo vaš avtomobil ali dom ostal suh in čist. Nič več smrdljivih, mokrih in umazanih brisač.

Lastnosti

  • Vaš pes je 90% posušen v 15 minutah *
  • Poseben material Wet2Dry®
  • Zmanjšuje neprijeten vonj
  • Zunanji bombažen sloj je odporen na umazanijo in zadržuje toploto, zato v hladnem vremenu
  • Greje psa
  • ClickLick – za enostavno pritrditev in popolno prileganje
  • V vročih dneh hladi pregretega pse
  • Strojno pranje pri 30° C in sušenje v sušilnem stroju pri nizki temperaturi

* Odvisno od dolžine in gostote pasje dlake

Napotki

Navodila za uporabo: Odprite zadrgo na vratu. Plašč nataknete psu čez glavo in ga potegnete vzdolž hrbtenice. Potisnite spodnji del plašča pod trebuh psa in potegnite konce okoli prsnega koša na vsaki strani do vrha hrbta, kjer zapnete zaponki. Nastavite trakove, da se popolnoma prilegajo in zaprite zadrgo na vratu v željeni položaj. Pripnite elastični trak okoli vsake zadnje noge.

Za hlajenje vašega psa: Spirit namočite v hladno vodo, ožemite odvečno vodo iz plašča in jo nanesite na psa za pribl. 30 minut.

Vzdrževanje: Po uporabi plašč obesite v zračen prostor, da se posuši. Plašč operete na 30°C v pralnem stroju. Lahko ga posušite v sušilnem stroju pri nizki temperaturi.

Sestava: 50% bombaža in 50% viskoze.

Sestava

50% bombaž in 50% viskoza