Plašč SUPREME PRO

Plašč SUPREME PRO

SupremePro je naš najbolj vsestranski plašč za sušenje. Prihranite čas in se izognite težavam z mokrimi brisačami, ko morate psa posušiti.

Področja:

Opis

SupremePro je naš najbolj vsestranski plašč za sušenje. Prihranite čas in se izognite težavam z mokrimi brisačami, ko morate psa posušiti.

Sušilni plašč SupremePro je naša najbolj priljubljeni in najbolj vpojni plašč za sušenje psov. Za razliko od plaščev Spirit in Splash je zunanja plast SupremePro zasnovana tako, da absorbira in zadržuje vlago. Zaradi tega je ta model najboljši sušilni plašč za dolgodlake pse, pse z zelo gosto dlako in pse z dvojno dlako, kot so prinašalci. SupremePro je kot nalašč za pse, ki obožujejo vodo, ki se pogosto zmočijo in običajno potrebuje dolgo časa, da se posušijo.

SupremePro zahvaljujoč antibakterijskim lastnostim zmanjša neprijeten vonj. Plašč ščiti vašega psa tako, da skrajša čas, ko je moker in hladen, s časom sušenja 15 minut. SupremePro je pralen v pralnem stroju pri 30 stopinjah in je zasnovan tako, da vašemu psu omogoča svobodo gibanja med uporabo. Popoln za vsakodnevno uporabo ali lov.

Lastnosti

ZA KOGA JE PRIMEREN IN ZAKAJ GA IZBRATI?

  • Iščete maksimalno vpojnost
  • Imate dolgodlakega psa ali psa z debelim kožuhom
  • Imate psa s kosmatimi ušesi, ki se tudi zmočijo
  • Primeren za vse velikosti

VPOJNOST

400 g super vpojne Wet2Dry® viskoze. Tehnologija Wet2Dry® je osrednji del vseh sušilnih krojev Siccaro. Sestavljen je iz dveh plasti skrbno oblikovanih materialov, ki učinkovito vpijajo vodo iz pasje dlake.

Notranja plast pri Solution je sestavljena iz netkane viskoze, zaradi česar je sušilni plašč izjemno učinkovit pri sušenju dlake. Viskoza zagotavlja maksimalno absorpcijo vode iz dlake in vzdržljivost. SupremePro ima enako količino vpojnega materiala kot Solution.

VRATNI DEL

SupremePro ima dolg kos za vrat z zadrgo in elastično odprtino za vrat; dolžina in oblika dajeta optimalno možnost, da posušite in ogrejete pasji vrat in ušesa po dolgih sprehodih ali kopeli – brez ogrožanja pasje svobode gibanja.

Luknja za pasji povodec: Ne, vendar se vrat lahko zapne z zadrgo navzdol in prepogne, da lahko dosežete ovratnico

Zadrga: da

Število zaponk: 2 – pri velikostih nad L

NA KRATKO O SupremePro SUŠILNEM PLAŠČU

SupremePro je Siccarov klasični sušilni plašč Wet2Dry®. SupremePro ima dve debeli, super vpojni plasti viskoze, ki vašega psa posuši v nekaj minutah. Ta model ima maksimalno vpojnost in zadrgo na vratu z možnostjo pokrivanja ušes ali preklopa vratu navzdol. SupremePro je popoln plašč za pot  domov v avtomobilu po dolgi mokri hoji, lovu ali plavanju.

Napotki

Navodila za uporabo: Odprite zadrgo vzdolž ovratnika in napeljite glavo psa skozi vratno odprtino. T-kos povlecite med sprednje noge psa in pustite, da se konca srečata na hrbtu psa, kjer se zategne in prilagodi. Zadrgo lahko nato zapnete tako, da se odeja tesno zapre okoli vratu in morebiti ušes. Nazadnje pritrdite elastiko okoli vsake zadnje noge.

Za hlajenje psa: SupremePro  namočite v mrzlo vodo, iz odeje iztisnite odvečno vodo in jo položite na psa za pribl. 30 minut.

Vzdrževanje: Po uporabi obesite SupremePro, da se posuši. SupremePro lahko perete pri 30 stopinjah Celzija in obesite za sušenje ali v sušilnem stroju pri nizki temperaturi. Ne uporabljajte pralnega praška, ki vsebuje encime. Po pranju raztegnite, ko je tkanina še mokra (kot pri volnenem puloverju), da zmanjšate krčenje.

Material: Zunanja plast: 88% viskoza iz bambusa, 12% poliester.

Notranja plast: 85% viskoza, 15% poliester.

Opozorilo: Nikoli ne puščajte SupremePro na psu, ki plava brez nadzora.

Sestava

100% viskoza