Aloeplus – opis znamke

Aloeplus – predstavitev znamke

Aloeplus: Skrb za Dobrobit Vaših Pravih Prijateljev

Predstavljamo vam Aloeplus®, znamko, ki je posvečena dobremu počutju vaših ljubljenih pasjih in mačjih prijateljev. Aloeplus® ponuja paleto nutraceutičnih in dermofunkcionalnih izdelkov, skrbno oblikovanih z Alojo arborescens in korenjem, posebej prilagojenih za izboljšanje zdravja in vitalnosti vaših zvestih spremljevalcev. Ti izdelki niso le zasnovani za preprečevanje, ampak tudi kot pomoč pri učinkovitem zdravljenju različnih zdravstvenih težav pri psih in mačkah.

Aloe arborescens, izbrana izključno za izdelke Aloeplus®, presega terapevtski potencial Aloe Vere, ko gre za zadovoljevanje potreb vaših hišnih ljubljenčkov. Uporaba lastno razvite in patentirane HDR® hladne metode obdelave omogoča, da Aloeplus® ohrani vse ključne aktivne komponente Aloe arborescens, kar zagotavlja, da bodo vaši puhasti prijatelji prejeli največje koristi. Tisto, kar resnično ločuje Aloeplus®, je revolucionarna sinergija med korenjem in Aloe arborescens, ki je privedla do patenta za “zelenjavno mešanico s terapevtskimi, energijskimi in kozmetičnimi lastnostmi”. Leta 2012 je ugledna mednarodna znanstvena revija Phytotherapy Research objavila poskus Univerze Federico II v Neaplju, ki je dokazal, da izvleček Aloe arborescens, pridobljen z metodo HDR®, zmanjšuje razmnoževanje tumorskih celic in spodbuja regeneracijo zdravih celic.

Ta terapevtska mešanica tvori temelj vseh izdelkov Aloeplus®, kar jih postavlja kot resnično edinstvene na trgu. Metoda obdelave HDR®, varovana kot industrijska skrivnost, igra ključno vlogo pri ohranjanju več kot 300 farmacevtskih elementov, ki jih najdemo v celotnem listu Aloe arborescens, odklepanju njegovega popolnega terapevtskega potenciala. Aloeplus® ni le znamka; je zaveza k odličnosti pri skrbi za dobrobit vaših hišnih ljubljenčkov.

 

Aloe arborescens in korenje: MOČ SINERGIJE

Aloeplus® ni le o Aloe arborescens; gre za odlično sinergijo med to izjemno rastlino in skromnim korenjem. Leta 2006 je bila ta izjemna kombinacija uradno priznana in patentirana s strani Ministrstva za produktivne dejavnosti zaradi svojih terapevtskih, energetskih in kozmetičnih lastnosti. Terapevtsko delovanje, doseženo z združevanjem Aloe arborescens in korenja, daleč presega tisto, kar vsaka sestavina lahko doseže posamezno. Ta “terapevtska mešanica” tvori temelj vseh izdelkov Aloeplus®. To, kar jih resnično loči, je inovativna metoda obdelave HDR®, tesno varovana skrivnost, ki zagotavlja, da je vsaka kapljica izvlečka Aloe arborescens “iz celotnega lista” izkoriščena. Ta metoda hladne obdelave ohranja vsako aktivno sestavino, tudi tiste, ki jih najdemo v kutikuli, zunanjem delu listja, znanem po močnih protivnetnih lastnostih. S stalnimi poskusi in neomajno predanostjo je Aloeplus® odkril potencial sinergije med Aloe arborescens in korenjem, kar njihove izdelke resnično postavlja nad konkurenco na trgu. Ta zaveza k popolnosti in stalnemu izboljševanju je temeljna misija Aloeplus® pri zagotavljanju najboljšega za vaše hišne ljubljenčke.

 

Predani Odličnosti: Razlika Aloeplus®

Kot družinsko podjetje, prisotno na trgu preventive in dobrega počutja že od leta 1997, ni Aloeplus® le znamka; je strast do spodbujanja zdravja in vitalnosti vaših hišnih ljubljenčkov. Skozi leta se je Aloeplus® specializiral za raziskave, obdelavo in ustvarjanje izdelkov, osredotočenih na Alojo arborescens, izjemno rastlino, ki je znana po svojem bogatem naboru aktivnih sestavin. Aloeplus® verjame, da narava skriva ključ do ohranjanja in izboljšanja zdravja kože in telesa. Njihova neomajna predanost uporabi Aloe arborescens, vrste, ki je veliko bogatejša z aktivnimi komponentami kot običajna Aloe Vera, poudarja njihovo predanost ponujanju izdelkov, ki resnično naredijo razliko. Z Aloeplus® lahko zaupate, da vaši hišni ljubljenčki prejemajo najboljše, kar narava ponuja.


POGLEJ VSE IZDELKE ALOEPLUS