O nas

Dobrodošli na spletni strani

AstraPet&Vet

Znamko AstraPet&Vet je zasnovalo podjetje AstraVita d.o.o. , katerega sestavljajo predvsem farmacevti in veterinarski strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področjih zdravilnih rastlin in prehranskih dopolnil kot tudi naravne kozmetike.

Sodelujemo le s priznanimi proizvajalci zdravil, prehranskih dopolnil, pripomočkov za otroke, naravnih kozmetičnih izdelkov ter raznih pripomočkov za živali, ki izpolnjujejo najzahtevnejše evropske standarde kakovosti.

Tudi mi kot lastniki naših kosmatincev smo se srečali z zahtevno po operativno oskrbo. Iskali smo alternativo za njihovo čim lažje okrevanje in odkrili Suitcal/MPS izdelke, ki so se nam takoj zdeli zanimivi in uporabni. Tako smo postali njihov uradni distributer v Sloveniji in na Hrvaškem. Z namenom, da bi našim hišnim ljubljenčkom podprli endokanabinoidni sistem v telesu, kateri pomaga vzdrževati optimalno ravnovesje (homeostazo) in vpliva na različne telesne funkcije smo razvili naravno linijo CBD izdelkov.

Vsi izdelki so 100 % naravni, inovativni, slovenski in najkakovostnejši. So brez konzervansov, arom, ojačevalcev okusa, glutena, GSO, sladkorja in laktoze.

Ker smo trdno prepričani, da je za najboljšega prijatelja dobro le najboljše.

AstraVita d.o.o.
Beethovnova ulica 6, 1000 Ljubljana.
Matična številka: 1538012000
ID številka za DDV: SI 30806054
Družba je vpisana pri okrožnem sodišču v Ljubljani št.reg.vl 1/33527/00
T: +386 40 188 911

SUITICAL

Suitical, ki je bil ustanovljen leta 2013, je trenutno vodilno podjetje na področju razvoja in proizvodnje zaščitnih produktov za hišne ljubljenčke. Naše podjetje sodeluje z veterinarji in lastniki ljubljenčkov, z željo, da izboljšujemo kvaliteto in udobnost naših produktov.

MPS

Okrevanje hišnega ljubljenčka pomeni velik stres, zato so pri MPS razvili izdelke, ki omogočajo izboljšati njihovo počutje med okrevanjem, ter hkrati zagotoviti ljubljenčkovo varnost/zaščito. zagotovijo svobodo, ki jo potrebujejo.

V sodelovanju z veterinarji

Produkti Suitical so se razvijali v tesnem sodelovanju z veterinarji in strokovnjaki in tako zagotavljajo idealen kroj in varnost za ljubljenčke. Že od leta 2013 se produkti nadgrajujejo s pomočjo izkušenj in povratnih informacij strokovnjakov ter lastnikov.

Cilj in vizija

Naš cilj je izboljšati ljubljenčkovo počutje med okrevanjem in okrevanje tudi pospešiti. Ta cilj lahko dosežemo z izdelavo zračne in udobne zaščite obleke. Ljubljenčki so pomemben del naših družin, zato jim moramo v najtežjih trenutkih okrevanja nuditi udobje.

Svetovno znan patent

Produkti Suitical so unikatni. Prepoznamo jih po Suitical etiketi, eden prepoznaven zelen gumbek in edinstvenih oznakah na etiketi za pranje.

Ročna izdelava

Produkti Suitical so 100% prijazni živalim in ne vsebujejo toksinov ali svinca. Izdelava produktov ima visoke kriterije in vsi so ročno izdelani, to omogoča da naši ljubljenčki nosijo le najbolj kvalitetne produkte. Suitical, samo najboljše za vašega ljubljenčka!