Suitical – opis znamke

 

Zakaj uporabljate veterinarski zaščitni ovratnik ali kakšne druge doma narejene rešitve, ko te niso potrebne?

Veterinarski zaščitni ovratnik ojačuje šume in zvoke iz okolja, omejuje gibanje, psi in mačke se lahko zaletijo v pohištvo, rane ostanejo nezaščitene… Vse to našim ljubljenčkom povzroča velik stres. 

Sami verjamemo, da so naši ljubljenčki lahko med okrevanjem zadovoljni in imajo svobodo, ki si jo želijo. Naš cilj je razvijati in proizvajati produkte visoke kvalitete, ki pomagajo izboljšati zdravje naših štirinožnih prijateljev. To pa seveda s pristnim Nizozemskim dizajnom!

 

O nas

Suitical, ki je bil ustanovljen leta 2013, je trenutno vodilno podjetje na področju razvoja in proizvodnje zaščitnih produktov za hišne ljubljenčke. Naše podjetje sodeluje z veterinarji in lastniki ljubljenčkov, z željo, da izboljšujemo kvaliteto in udobnost naših produktov.

 

Cilj in vizija

Naš cilj je izboljšati ljubljenčkovo počutje med okrevanjem in okrevanje tudi pospešiti. Ta cilj lahko dosežemo z izdelavo zračne in udobne zaščite obleke. Ljubljenčki so pomemben del naših družin, zato jim moramo v najtežjih trenutkih okrevanja nuditi udobje.

 

Izdelano v sodelovanju z veterinarji iz celotnega sveta

Produkti Suitical so se razvijali v tesnem sodelovanju z veterinarji in strokovnjaki in tako zagotavljajo idealen kroj in varnost za ljubljenčke. Že od leta 2013 se produkti nadgrajujejo s pomočjo izkušenj in povratnih informacij strokovnjakov ter lastnikov.

 

Skrb za živali že od leta 2013

Suitical je vodilno podjetje na svojem področju. Že od leta 2013 se trudimo izboljšati kvaliteto in udobje s pomočjo strokovnjakov in veterinarjev iz celotnega sveta. Suitical, samo najboljše za vašega ljubljenčka!

 

Svetovno znan patent

Produkti Suitical so unikatni. Prepoznamo jih po Suitical etiketi, eden prepoznaven zelen gumbek in edinstvenih oznakah na etiketi za pranje.

 

Ročna izdelava z visokimi standardi za kakovost

Produkti Suitical so 100% prijazni živalim in ne vsebujejo toksinov ali svinca. Izdelava produktov ima visoke kriterije in vsi so ročno izdelani, to omogoča da naši ljubljenčki nosijo le najbolj kvalitetne produkte. Suitical, samo najboljše za vašega ljubljenčka!

 


POGLEJ VSE IZDELKE SUITICAL