AstraPet&Vet – opis znamke

Znamko AstraPet&Vet je zasnovalo podjetje AstraVita d.o.o., katerega sestavljajo predvsem farmacevti in veterinarski strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področjih zdravilnih rastlin in prehranskih dopolnil kot tudi naravne kozmetike.

Sodelujemo le s priznanimi proizvajalci zdravil, prehranskih dopolnil, pripomočkov za otroke, naravnih kozmetičnih izdelkov ter raznih pripomočkov za živali, ki izpolnjujejo najzahtevnejše evropske standarde kakovosti.

Z namenom, da bi našim hišnim ljubljenčkom podprli endokanabinoidni sistem v telesu, kateri pomaga vzdrževati optimalno ravnovesje (homeostazo) in vpliva na različne telesne funkcije smo razvili naravno linijo CBD izdelkov.

Izdelki iz družinske kmetije z več kot 10-letno tradicijo pridelave in predelave industrijske konoplje. Vsi izdelki in sestavine so proizvedeni brez kakršnih koli kemičnih dodatkov, so testirani, najkakovostnejši, popolnoma naravni in pridelani izključno iz lastnih sestavin, ki jih pridelamo na slovenskih poljih.

Vsi izdelki so 100 % naravni, inovativni, slovenski in najkakovostnejši. So brez konzervansov, arom, ojačevalcev okusa, glutena, GSO, sladkorja, laktoze.


POGLEJ VSE IZDELKE ASTRAPET&VET