Vetkin – opis znamke

VETKINTAPE®

THYSOL Group BV se je povezal z veterinarskimi strokovnjaki, da bi razvil VetkinTape® za živali. THYSOL ima znanje in izkušnje na področju humane in veterinarske uporabe, ki jih zagotavljajo njihove lastne raziskovalne in razvojne ustanove v Seulu v Koreji.

Trak je moral biti za veterinarsko uporabo zaradi številnih različnih dejavnikov, kot so koža, struktura mišic in anatomija. Vsi ti dejavniki so bili upoštevani pri razvoju tega novega inovativnega veterinarskega kineziološkega traku. Rezultat, VetkinTape®, trak, ki ima izjemno lepljivo akrilno plast in zagotavlja največje rezultate za veterinarski trg.POSLANSTVO

 

Poslanstvo VetkinTape® je razvijati in tržiti veterinarske kineziološke trakove, ter izobraževati živalske fizioterapevte in veterinarske strokovnjake o različnih področjih uporabe in tehnikah lepljenja. Njihov primarni cilj je izboljšati stanje telesa živali. Da bi to dosegli, VetkinTape® ponuja vrsto medicinskih trakov, orodij in medicinske opreme za podporo, izboljšanje in spodbujanje gibanja vseh delov živalskega telesa. VetkinTape® nenehno išče nove inovativne metode in načine za zdravljenje ‘nepremičnosti’ živali, brez uporabe kemičnih substanc (npr. farmacevtskih izdelkov, zdravil). S pregledovanjem veterinarskih zgodb o uspehu želi VetkinTape® zagotoviti, da imajo živali povsod (ter njihovi fizioterapevti in veterinarji) dostop do zdravljenja z vsega sveta. VetkinTape® ima filozofijo, da morajo izdelki – v kombinaciji s pravo metodo in konceptom – pomagati, podpirati in pospešiti okrevanje telesa.

VIZIJA

Vizija VetkinTape®:

“V nekaj letih bo VetkinTape® uporabljala znatna skupina živalskih fizioterapevtov in veterinarjev za zdravljenje in preprečevanje živalskih poškodb.”


POGLEJ VSE IZDELKE VETKIN