Aleoplus® Dermo Gel za pse in mačke, 200ml

Aleoplus® Dermo Gel za pse in mačke, 200ml

Aloeplus® Dermo Gel se uporablja pri vnetjih in razdraženi koži. Uporablja se tudi kot pomoč pri lajšanju bolečin v sklepih, oteklin, vnetju tkiv, srbečice kože in piki žuželk. Zaščitni kožo pri dermatitisu, odrgninah, razpokah, vnetju kože med kožnimi gubami.

Področja: Primerno za: ,

Opis

Aloeplus® Dermo Gel se uporablja pri vnetjih in razdraženi koži. Uporablja se tudi kot pomoč pri lajšanju bolečin v sklepih, oteklin, vnetju tkiv, srbečice kože in piki žuželk. Zaščitni kožo pri dermatitisu, odrgninah, razpokah, vnetju kože med kožnimi gubami. Gelna formula omogoča hitro absorpcijo, manjšo porabo izdelka, enostavnejšo uporabo, manjše onesnaževanje izdelka in večjo učinkovitost. Idealen pri srbenju kože, rdečici ali razdraženi koži, bolečinah v mišicah in tetivah, oteklinah, dermatitisu, piku žuželk. Uporablja se tudi v veterinarske namene.

Indikacija: idealen pri srbenju kože, rdečici ali razdraženi koži, bolečinah v mišicah in tetivah, oteklinah, dermatitisu, piku žuželk.

Sestava

Sestavine: voda, Aloe Arborescens, divje korenje, njivska meta, olje, mentol, etilheksilglicerin, kaprilil glikol.

Uporaba

Uporaba: nanesite gel na poškodovano/razdraženo mesto in s pomočjo nežne masaže pospešite prodiranje skozi kožo. Uporabite 2 do 3-krat na dan.