Aleoplus® Dermo Sprej za pse in mačke, 100ml

Aleoplus® Dermo Sprej za pse in mačke, 100ml

Aloeplus® Dermo Sprej na osnovi BIO Aloe Arborescens in rastlinskih eteričnih olj.

LASTNOSTI SPREJA:

  • Zdravilne in epitelizacijske (regeneracijske) lastnosti.
  • Bolečinske in protivnetne lastnosti.
  • Protibakterijske in protiglivične lastnosti.
Področja: Primerno za: ,

Opis

Aloeplus® Dermo Spray je emulzija na osnovi BIO Aloe Arborescens in eteričnih olj. Vsebuje naravne sestavine z zdravilnimi protivnetnimi, protibolečinskimi in antibakterijskimi lastnostmi. Izdelek po nanosu tvori vodoodporno zaščitno plast, ki ščiti tkiva pred različnimi viri onesnaževanja. Uporablja se za pse in mačke pri razdraženih in obremenjenih bolečih sklepih, oteklinah, vnetje tetiv, srbeči koži in piku žuželk. Uporablja se tudi v veterinarske namene.

LASTNOSTI :

  • Zdravilne in epitelizacijske (regeneracijske) lastnosti: zaradi delovanja manoze in rastlinskih hormonov (giberelina in avksinov), ki so prisotni v aloji, ter izvlečka ognjiča.
  • Protibolečinske in protivnetne lastnosti: zaradi treh rastlinskih steroidov, prisotnih v aloji, kot so lupeol, beta-sitosterol, kampesterol. Imajo intenzivnost primerljivo s sintetičnimi zdravili brez stranskih učinkov in encima bradikinaze, ki vstopa v organski kompleks obvladovanja bolečine..
  • Protibakterijske in protiglivične lastnosti: zaradi prisotnosti propolisa in olja čajevca ter delovanja cimetove in krizofanske kisline, ki sta prisotni v aloji.

Sestava

Sestavine: voda, aloa Arborescens, divje korenje, njivska meta, olje, mentol, etilheksilglicerin, kaprilil glikol.

Uporaba

Uporaba: Po temeljitem čiščenju nanesite na poškodovano/razdraženo mesto in z nežno masažo pospešite prodiranje skozi kožo. Nanesite 2 do 3-krat dnevno.