Vetramil® Auris tekočina za ušesa 50ml

Vetramil® Auris tekočina za ušesa 50ml

Vetramil Auris je edinstvena formula osnovana na medu za nego zunanje ušesne votline. Antioksidanti v medu pomirjajo občutljivo in pordelo kožo v ušesu.

Področja: Primerno za: ,

Opis

Vetramil Auris je edinstvena formula osnovana na medu za nego zunanje ušesne votline. Antioksidanti v medu pomirjajo občutljivo in pordelo kožo v ušesu. Pri vsakodnevnih težavah z ušesi je čiščenje ušes zelo pomembno. Vetramil Auris vsebuje propilen glikol, ki pomaga pri čiščenju ušes z raztapljanjem nakopičenega ušesnega masla. NE vsebuje zdravilnih učinkovin ali konzervansov. Kombinacija medu in propilen glikola pa preprečuje razrast bakterij, gliv in kvasovk.

Uporablja se lahko za rutinsko čiščenje (1x tedensko) ali kot pomoč pri zdravljenju otitisov (vsak dan 2x 7-14 dni).

Namenjeno uporabi na živalih; za čiščenje ušes.

Sestava

Sestavine: propilen glikol, med, voda, polisorbat 80

Rok uporabe

Izdelki imajo rok uporabe tri leta od datuma proizvodnje. Shranjujejo se na temperaturi med 4° in 30°C.

Kakovost

Za pršilo Vetramil® so uporabljene samo prečiščene in kakovostne sestavine. Proizvodnja poteka pod pogoji GMP in po sistemu kakovosti Bfactory Health Products B.V.

Farmacevtske snovi

Izdelki Vetramil ne vsebujejo zdravilnih učinkovin.

Navodila za uporabo

Vetramil® Auris je učinkovito sredstvo, ki se lahko uporablja pri živalih z občutljivimi ušesi, kot so psi, mačke, konji, glodavci, ovce. Uporablja se lahko za rutinsko čiščenje (1x tedensko) ali kot pomoč pri zdravljenju otitisov (vsak dan 2x 7-14 dni).

 

Opozorilo: *izdelek se ne sme uporabljati pri živalih, ki imajo poškodovan ušesni bobnič.