Vetramil® mazilo

Vetramil® mazilo

Vetramil mazilo je posebej zasnovano za živali z grobo in razdraženo kožo. Vetramil medeno mazilo vsebuje med z visoko vsebnostjo naravnih encimov.

Področja: Primerno za: , ,

Opis

Vetramil mazilo je posebej zasnovano za živali z grobo in razdraženo kožo. Vetramil medeno mazilo vsebuje med z visoko vsebnostjo naravnih encimov. Med je dobro znan po svojih koristnih lastnostih za vzdrževanjeblagodejnega stanja kože. Encimi in nizek pH medu pomagajo ohranjati kožo čisto in podpirajo naravno sposobnost obnavljanja kože. Antioksidanti v medu pomirjajo občutljivo in pordelo kožo. Medeno mazilo Vetramil vsebuje tudi posebna eterična olja, ki pomagajo ohranjati blagodejno stanje kože. Poleg tega eterična olja dajejo mazilu prijeten vonj, sočasno preprečujejo da bi živali lizale maslo in odganjajo insekte . Vetramil mazilo se lahko uporablja za vse živali.

 

Pakiranje

Vetramil mazilo, tuba 10 gramov / 30 gramov

Sestava

voda, med, cetostearilni alkohol, kaprilni/kaprinski triglicerid, karitejevo maslo, gliceril stearat, čebelji vosek, alkohol denat., cetearil glukozid, mandljevo olje, bisabolol, cetil palmitat, citronska kislina, kokosovi gliceridi, denatonijev benzoat, olje iz listov evkaliptusa, glicerin, olje semen sončnice, olje sivke, limonen, linalol, mentol, tokoferol (vitamin E), kalijev sorbat, natrijev anisat, natrijev benzoat, natrijev levilinat.

Rok uporabe

Izdelki imajo rok uporabe tri leta od datuma proizvodnje. Shranjujejo se na temperaturi med 4° in 30°C.

Kakovost

Za pršilo Vetramil® so uporabljene samo prečiščene in kakovostne sestavine. Proizvodnja poteka pod pogoji GMP in po sistemu kakovosti Bfactory Health Products B.V.

Farmacevtske snovi

Izdelki Vetramil ne vsebujejo zdravilnih učinkovin.