Vetramil® Paw Wax vosek za tačke 120g

Vetramil® Paw Wax vosek za tačke 120g

Vetramil Paw Wax (vosek za tačke) z medom je bil posebej razvit za zaščito tačk psov v ekstremnih pogojih, kot so vroč asfalt, led, sol, sneg in grobe površine, ki lahko privedejo do poškodovane kože, razpokanih blazinic in drugih večjih poškodb.

Področja: Primerno za:

Opis

Vetramil Paw Wax (vosek za tačke) z medom je bil posebej razvit za zaščito tačk psov v ekstremnih pogojih, kot so vroč asfalt, led, sol, sneg in grobe površine, ki lahko privedejo do poškodovane kože, razpokanih blazinic in drugih večjih poškodb. Za nego suhih in poškodovanih blaznic tačk.  Vetramil Paw Wax je sestavljajo naravne snovi in čebelji vosek, ki tvori vodoodbojno zaščitno plast in ga koža tačk dobro prenaša, encimi in antioksidanti, prisotni v medu, pa s svojimi blagodejnimi in pomirjujočimi lastnostmi prispevajo k blagodejnemu stanju tačk. Vlažilne lastnosti mandljevega olja pomagajo ohranjati kožo tačk/ blazinic dobro hidrirano.

Sestava

voda, med, cetostearilni alkohol, kaprilni/kaprinski triglicerid, karitejevo maslo, gliceril stearat, čebelji vosek, alkohol denat., cetearil glukozid, mandljevo olje, bisabolol, cetil palmitat, citronska kislina, kokosovi gliceridi, denatonijev benzoat, olje iz listov evkaliptusa, glicerin, olje semen sončnice, olje sivke, limonen, linalol, mentol, tokoferol (vitamin E), kalijev sorbat, natrijev anisat, natrijev benzoat, natrijev levilinat.

Rok uporabe

Izdelki imajo rok uporabe tri leta od datuma proizvodnje. Shranjujejo se na temperaturi med 4° in 30°C.

Kakovost

Za pršilo Vetramil® so uporabljene samo prečiščene in kakovostne sestavine. Proizvodnja poteka pod pogoji GMP in po sistemu kakovosti Bfactory Health Products B.V.

Farmacevtske snovi

Izdelki Vetramil ne vsebujejo zdravilnih učinkovin.

Navodila za uporabo

Na prostem Vetramil Paw Wax pomaga preprečiti poškodbe blazinic tačk, ki jih povzročijo ekstremni pogoji, kot so vroč asfalt, sneg in led. V zaprtih prostorih je Vetramil Paw Wax izjemno primeren za preprečevanje zdrsa tačk na gladkih ali spolzkih tleh, saj zmanjšuje gladkost blazinic. Za optimalen učinek večkrat na dan v tačke vtrite tanko plast voska.

Šampon Vetramil Derma je bil razvit posebej za pse z občutljivo kožo in slabo dlako. Šampon Vetramil Derma je brez barvil in parabenov. Šampon Vetramil Derma vsebuje majhno količino nealergene aromatične snovi, ki pripomore k lepšemu vonju dlake. Sestavine:

Aqua, Mel, kokamidopropil betain, natrijev kokosulfat, PEG-40 hidrogenirano ricinusovo olje, aloja, izvleček listov Barbadensis, dinatrijev kokoamfodiacetat, lavril glukozid, parfum, natrij